Ehdokkuudet

 


                                                                                                       ma 15.4.2019
Kiitos!                                     

                                            

Sain 747 ääntä. Olen kiitollinen jokaisesta. Ensimmäinen eduskuntavaaliehdokkuus on ollut hieno ja kallisarvoinen oppimismatka. Tästä on hyvä jatkaa luottamuksen rakentamista kohti seuraavia vaaleja. 

 


Huopakauppias ja aktiivinen maailmankansalainen Emilia Koikkalainen eduskuntavaaliehdokkaaksi

Keski-Suomen Kokoomus ry on asettanut Emilia Koikkalaisen eduskuntavaaliehdokkaaksi. Keuruulla asuva 38-vuotias Koikkalainen on Koskenpään Huopatehtaan omistaja ja yrittäjä.

Oman yrittäjyyden ja yrittäjäverkoston kautta yhteiskunnan muutostarve on konkretisoitunut huopakauppiaalle yhä vahvemmin:

Yhteiskunnaltamme vaaditaan uudenlaista tekemisen kulttuuria. Haluan olla rakentamassa tasa-arvoisempaa ja yritteliäämpää yhteiskuntaa, jossa vastuullisuuden laaja-alaisuus ymmärretään ja siihen kannustetaan entistä voimakkaammin.

Koikkalainen on Keuruun kaupunginhallituksen jäsen, Keuruun kokoomusnaisten puheenjohtaja ja yrittäjäaktiivi, jolle työelämän vastapainoa antavat yrittäjyysjärjestön verkosto ja aktiivinen nuorkauppakamarilaisuus. Nuorkauppkamarilaisuudesta onkin tullut Koikkalaiselle elämäntapa. Emilia on juuri valittu nuorkauppakamarin kansainvälisiin luottamustehtäviin.

– Nuorkauppakamari (Junior Chamber International) on mielestäni maailman paras harrastus. Se on kasvattanut vaikuttamisen ja johtamisen taitojani, antanut mahdollisuuden vaikuttaa omaan yhteisöön sekä tuonut maailman kotiovelleni Keuruulla. Olen 8 vuoden ajan palvellut JCI:ssa ja ensi vuonna minulla on kunnia olla osa eurooppalaista kehitystiimiä, JCI:n European Development Councilia, joka tukee paikalliskamareiden kasvua ja kehittymistä ympäri Eurooppaa. Olen luonteeltani kehittäjä ja tekijä, jota vapaa-ajankäyttöni kuvastaa hyvin.

– Emilian energisyys ja asiakeskeisyys tuo hienon lisän ehdokaslistalle, Keski-Suomen Kokoomuksen toiminnanjohtaja Eeva-Kaisa Rouhiainen iloitsee. Virallinen valinta ehdokkaaksi tehtiin jo syyskuussa, mutta Emilia aktiivisena maailmankansalaisena on vielä tässä syksyn aikana halunnut keskittyä JCI-maailmaan tehtäviin ennen virallista julkistusta.
– Olen mielissäni, että voimme vihdoin vapauttaa Emilian ”laukalle” myös eduskuntavaaliehdokkaiden joukossa.

Kokoomuksen ehdokkaat, itseni mukaan lukien, Keski-Suomessa löydät:
https://www.keski-suomenkokoomus.fi/ehdokas/emilia-koikkalainen/

 

 

 

 

 

 

 

 


Ehdokkuus 2017 kuntavaalit:

Parasta Keuruulla!

Ehdokas Koikkalainen valmiina palvelukseen.

Haluan olla rakentamassa maailman parasta Keuruuta. Minun Keuruulla on ihmisten hyvä olla, elää ja yrittää.

Olen nokkela ja minulla on kykyä nähdä kokonaisuuksia ja näitä molempia ominaisuuksia tarvitaan kuntapäättäjänä. Yrittäjyyden kautta elinvoimapolitiikka on tullut tutuksi ja on lähinnä sydäntäni.

Haluan edistää kunnan elinvoimatekijöitä, yrittämisen edellytyksiä ja kiinnostavuutta Keuruuseen kotipaikkana.

Keuruulla Keulinkissä on tehty ansiokasta työtä nykyisten yritysten kasvattamiseksi ja uusien yritysten hankkimiseksi seutukuntaan. Haluan olla tulevalla valtuustokaudella mukana jatkamassa tätä työtä ja lisätä keskustelua yrittäjien ja kunnan välillä entistään, esimerkiksi pienhankinta-prosesseihin liittyen. Monituottajamalleja tulee kunnassa edistää jatkossakin.

Tuleva maakuntauudistus pitää nähdä mahdollisuutena uuden kehittämiseen ja Keuruun kehittymiseen.

Tämän yrittäjän äänellä mennään Keuruulla yhdessä eteenpäin.

Valitse numero 65 Kokoomuksen listalta.