Ehdokkuudet

Eduskuntavaalit 2023

Tutustu eduskuntavaalien teemoihini täällä!


Aikaisemmat ehdokkuudet

Aluevaalit 2022

Kohti uutta hyvinvointialuetta!
Äänestä numeroa 568!

Keski-Suomen Kokoomuksen piirihallitus on nimennyt minut aluevaaliehdokkaaksi! Olen innoissani mahdollisuudesta, sillä tässä ollaan aivan uuden edessä. Vaikka Kokoomuksen ratkaisu sotehaasteiden edessä olisi ollut toisenlainen, on demokratia puhunut ja nyt rakennetaan parasta mahdollista ratkaisua hyvinvointialueeksi. Olen siis ehdolla!

Tule mukaan kampanjaan, vaalivankkureissa on tilaa! Laita viestiä tai soita minulle (050 318 0553).


Kuntavaalit 2021

Ehdolla Keuruun valtuustoon!
Äänestä numeroa 78!

Kesäkuun 13. kuntavaaleissa ratkaistaan Keuruun valtuusto seuraavalle nelivuotiskaudelle. 
Olen lähtenyt ehdolle vaaleihin, sillä koen työn Keuruun menestymisen eteen olevan kesken. 

Kuntapolitiikka on kestävyyslaji. Arjessa kysytään joustoja ja vahvuutta, jotta aktiivisen kuntapäättäjän aika riittää asioihin perehtymiseen päättämisen ohella. Päätöksenteossa taas strateginen kehittäminen on hidasta ja suuntaa reivataan pitkin matkaa jokaisen päätöksen kohdalla erikseen. Maailma muuttuu vinhaa vauhtia ja joskus muutos tapahtuu suurten mullistusten kautta, kuten tämä pandemiakausi on meitä muistuttanut. 

Koen, että minulla vieläkin paljon annettavaa päätöksenteossa. Olen neljän vuoden aikana oppinut valtavasti kunnallisesta päätöksenteosta ja kuntakentästä. Olen edelleenkin valmis antamaan kaikkeni, jotta Keuruulla on edessäänkin kukoistava tulevaisuus. Terve kuntatalous, elinvoimainen yrityskenttä ja viihtyisä ja turvallinen arki. Kaikki koko Keuruun puolesta. Olen tulevaisuuden tekijä käytettävissänne. 


Kiitos!

161 ääntä on huima saavutus! Se on kolmanneksi eniten henkilökohtaisia ääniä Keuruulla näissä vuoden 2021 kuntavaaleissa!

Kaikkinensa olen erittäin onnellinen Kokoomus-joukkueen menestyksestä. Puhalsimme yhteen hiiilen ja saimme aikaan valtavan yhteishengen ja ilon tekemiseen! Kampanjoimme tiukasti loppuun asti. Saimme pidettyä neljä paikkaamme valtuustossa, vaikka paikat vähenivät neljällä (35:stä 31:een).

Kiitos kaikille, tuesta, haastamisesta, avusta ja luottamuksesta! Työ Keuruun parhaaksi jatkuu!
Sydän on oikealla.

Kiitos

Eduskuntavaalit 2019

Keski-Suomen Kokoomus ry on asettanut minut eduskuntavaaliehdokkaaksi!
Äänestä numeroa 108!

Huopakauppias ja aktiivinen maailmankansalainen Emilia Koikkalainen eduskuntavaaliehdokkaaksi

Keski-Suomen Kokoomus ry on asettanut Emilia Koikkalaisen eduskuntavaaliehdokkaaksi. Keuruulla asuva 38-vuotias Koikkalainen on Koskenpään Huopatehtaan omistaja ja yrittäjä.

Oman yrittäjyyden ja yrittäjäverkoston kautta yhteiskunnan muutostarve on konkretisoitunut huopakauppiaalle yhä vahvemmin:

Yhteiskunnaltamme vaaditaan uudenlaista tekemisen kulttuuria. Haluan olla rakentamassa tasa-arvoisempaa ja yritteliäämpää yhteiskuntaa, jossa vastuullisuuden laaja-alaisuus ymmärretään ja siihen kannustetaan entistä voimakkaammin.

Koikkalainen on Keuruun kaupunginhallituksen jäsen, Keuruun kokoomusnaisten puheenjohtaja ja yrittäjäaktiivi, jolle työelämän vastapainoa antavat yrittäjyysjärjestön verkosto ja aktiivinen nuorkauppakamarilaisuus. Nuorkauppkamarilaisuudesta onkin tullut Koikkalaiselle elämäntapa. Emilia on juuri valittu nuorkauppakamarin kansainvälisiin luottamustehtäviin.

– Nuorkauppakamari (Junior Chamber International) on mielestäni maailman paras harrastus. Se on kasvattanut vaikuttamisen ja johtamisen taitojani, antanut mahdollisuuden vaikuttaa omaan yhteisöön sekä tuonut maailman kotiovelleni Keuruulla. Olen 8 vuoden ajan palvellut JCI:ssa ja ensi vuonna minulla on kunnia olla osa eurooppalaista kehitystiimiä, JCI:n European Development Councilia, joka tukee paikalliskamareiden kasvua ja kehittymistä ympäri Eurooppaa. Olen luonteeltani kehittäjä ja tekijä, jota vapaa-ajankäyttöni kuvastaa hyvin.

– Emilian energisyys ja asiakeskeisyys tuo hienon lisän ehdokaslistalle, Keski-Suomen Kokoomuksen toiminnanjohtaja Eeva-Kaisa Rouhiainen iloitsee. Virallinen valinta ehdokkaaksi tehtiin jo syyskuussa, mutta Emilia aktiivisena maailmankansalaisena on vielä tässä syksyn aikana halunnut keskittyä JCI-maailmaan tehtäviin ennen virallista julkistusta.
– Olen mielissäni, että voimme vihdoin vapauttaa Emilian ”laukalle” myös eduskuntavaaliehdokkaiden joukossa.

Kokoomuksen ehdokkaat, itseni mukaan lukien, Keski-Suomessa löydät:
https://www.keski-suomenkokoomus.fi/ehdokas/emilia-koikkalainen/


Kiitos!

Sain 737 ääntä. Olen kiitollinen jokaisesta. Ensimmäinen eduskuntavaaliehdokkuus on ollut hieno ja kallisarvoinen oppimismatka. Tästä on hyvä jatkaa luottamuksen rakentamista kohti seuraavia vaaleja. 


Kuntavaalit 2017

Ehdokas Koikkalainen valmiina palvelukseen!
Äänestä numeroa 65!

Haluan olla rakentamassa maailman parasta Keuruuta. Minun Keuruulla on ihmisten hyvä olla, elää ja yrittää.

Olen nokkela ja minulla on kykyä nähdä kokonaisuuksia ja näitä molempia ominaisuuksia tarvitaan kuntapäättäjänä. Yrittäjyyden kautta elinvoimapolitiikka on tullut tutuksi ja on lähinnä sydäntäni.

Haluan edistää kunnan elinvoimatekijöitä, yrittämisen edellytyksiä ja kiinnostavuutta Keuruuseen kotipaikkana.

Keuruulla Keulinkissä on tehty ansiokasta työtä nykyisten yritysten kasvattamiseksi ja uusien yritysten hankkimiseksi seutukuntaan. Haluan olla tulevalla valtuustokaudella mukana jatkamassa tätä työtä ja lisätä keskustelua yrittäjien ja kunnan välillä entistään, esimerkiksi pienhankinta-prosesseihin liittyen. Monituottajamalleja tulee kunnassa edistää jatkossakin.

Tuleva maakuntauudistus pitää nähdä mahdollisuutena uuden kehittämiseen ja Keuruun kehittymiseen.

Tämän yrittäjän äänellä mennään Keuruulla yhdessä eteenpäin.

Valitse numero 65 Kokoomuksen listalta.